När jag gräver guld i USA

1800 kr6300 kr

Nettan, jag och Monica har tryckt upp egna t-shirts som vi haft på oss på samtliga matcher. Dom har bringat tur, det är vi övertygade om. Nettan är även övertygad om att hennes tubsockor är turstrumpor, så dom har hon på sig. De ser onekligen lite solkiga ut nu så här en bit in i turneringen, men det kan inte hjälpas.

Ikväll möter vi Bulgarien, tänk, tänk, tänk om vi vinner brons.

Nettan skriker så högt att vitrinskåpsdörrarna skakar, och jag gråter en skvätt av lycka vid varje mål som Sverige sätter. Monica sitter uppflugen på soffans ryggstöd och håller för ögonen nästan hela matchen.

När slutsignalen ljuder och bronset är ett faktum, finns ingen hejd på euforin. Vi skuttar runt i lägenheten, vi gråter och skriker. Jaaa! Vi gjorde det!

Utanför det öppna fönstret tutar bilar, stora grupper av människor drar förbi och skanderar och sjunger. Till tonerna av: ”När vi gräver guld i USA” springer vi ut till VM-festen dit ALLA är bjudna. Minns ni känslan den där fantastiskt varma sommaren 1994.

Ett särskilt tack till Tomas Brolin #11

Nollställ

Upplaga/motiv i storlekarna (inkl. passepartout): 40×50, 50×70, 70×100 är 321 st.
Canvas och specialstorlekar har en limiterad upplaga/motiv på endast 21 st.
Alla Fine Art Print är numrerade, signerade och med tillhörande äkthetscertifikat.

Fine Art Print trycks på ett präglat arkivbeständigt konstpapper (Hahnemühle Photo Rag 308gsm) med pigmenterat bläck med professionella printers för maximal kvalitet.

Printet levereras färdigmonterat i svart eller vit passepartout (du väljer) och med ett arkivbeständigt syrafritt bakstycke. När printet kommer till dig är det färdigt för egen inramning i en ram med standardmått, enkelt och bra.

Canvastryck och specialbeställda Fine Art Print monteras och levereras efter överenskommelse.